Loading...
Tjenester 2018-01-30T14:10:13+01:00

Har Du et Byggeprosjekt?

KONTAKT OSS i DAG

Oppføring av Hus og Hytter

Rogne Bygg har lang erfaring med oppføring av både hus og hytter samt andre kommunale og industrielle byggverk. Firmaet ble etablert i 1996 og er svært godt innarbeidet i det lokale markedet i Valdres generelt og Øystre Slidre spesielt.

Vi tar gjerne på oss byggeoppdrag i såvel privat som offentlig regi. Rogne Bygg har sentral godkjenning til og med tiltaksklasse 2.

Vi kan bygge etter arkitekttegingene dine, slreddersyr prosjektet etter de ønskene du måtte ha — og vi leverer arbeidet i særskilt kvalitet.

Med gode kontakter til underentreprenører leverer vi nøkkelferdige hytter og bygg. Hytter er hovedfeltet vårt, og her har vi ekspertise på nygging og rehabilitering.

Vi bygger drømmehytter

I Rogne Bygg har vi spesialisert oss på hyttebygging, noe som faller naturlig for oss som har hovedkontor på Beitostølen, midt i det vakreste av den norske høyfjellsnaturen.

Vi bygger nye hytter og tilbygg i tillegg til å utføre rehabiliteringsarbeid i alle prisklasser — både høystandarshytter og enkle, tradisjonelle hytter.

For at du som kunde skal få den beste opplevelsen og resultat i byggeprosessen, legger vi stor vekt på fleksibilitet i arbeidet vi utfører. Her er det dine ønsker og ideer som er rettesnoren vår.

Hyttene våre er bygd i både tradisjonell og moderne stil. Uansett hvilken type du liker best, får du et bygg som er laget av godt håndverk.

Kvalitet i materialvalg og utføring er nøkkelen.

Dette gjelder også interiør og innredning. Underleverandørene våre tilbyr plassbygd innredning som for eksempel kjøkken og senger, slik at hytta kan bli ferdig innredet med alt fra møbler til gardiner.

Vi samarbeider blant annet med lokale snekkerverksteder om levering av håndlagde møbler, og Gamal Årgang på Beitostølen som leverer interiør, sofa, gardiner og tepper fra ledende produsenter.

Beitostølen

Renovering og Fornyelse av Eksisterende Bygg

Rogne Bygg kan levere flotte, moderne hytter, men vi kan også bevare og forbedre gamle bygg. Vi har god kompetanse på rehabilitering av tømmerhytter, og kan lafte eller kombinere laft med andre byggemåter, der dette er den beste løsningen.

Kontakt oss dersom du trenger hjelp i forbindelse med rehabilitering, restaurering og oppussing.

Vi tar på oss små og store oppdrag innen rehabilitering, restaurering og oppussing.
Ta kontakt for mer informasjon.

Tilbygg/rehabiliteringsavdelingen består av byggeleder og dyktige tømrere som utfører alle arbeider innen:

Rehabilitering / Restaurering
Generell oppussing av bolig / leiligheter

Tegning og Prosjektering

Skreddersyr til dine behov

Rogne Bygg leverer helt nøkkelferdige hytter som du kan ta rett i bruk.

Uansett  om du ønsker tradisjonell eller moderne hytte tar vi ansvar for hele prosessen, og det eneste du trenger å gjøre er å velge hvor og hvordan hytta skal være.

Når vi jobber, legger vi vekt på fleksibilitet og tett kommunikasjon med byggherre.

Det er viktig for oss at kunden ikke er låst til et ferdig konsept, så hos Rogne Bygg skreddersyr vi løsningen og tilpasser alle hytter til kundens ønsker.

Rogne Bygg AS totalprosjekterer alle nybygg og rehabiliteringsarbeider, før oppstart ute på byggeplass. På den måten sikrer man god kvalitet og effektiv gjennomføring av prosjektet.

Vi detaljprosjekter hver enkelt bygningsdel ved å utarbeide detaljtegninger og beskrivelser som igjen er basert på preaksepterte løsninger og ytelser.

Dette går ut på å finne løsninger som er i henhold til enhver tid gjeldende lovverk og krav med tanke på veggkonstruksjoner, takkonstruksjoner og bygningsfysiske elementer som isolasjonsverdier og tetthet. Vi dimensjonerer dragere og fagverk av tre samt betongsøyler og bjelker.

Komplette byggesøknader med tilhørende dokumentasjon og det å fungere som kontaktperson med offentlig myndighet, er også innen vårt leveranseområde.

Rogne Bygg AS utarbeider komplette arbeidstegninger, søknadstegninger og detaljtegninger om dette er ønskelig.

Vi utvikler planløsninger, og rominndeling skreddersydd byggherres behov og ønsker, enten det gjelder nybygg av bolig/fritidsbolig eller rehabiliteringsarbeider som for eksempel fasadeendring og innvendig ombygging.

Byggeledelse

Der Rogne Bygg AS har byggeledelsen tar vi ansvar for å lede og følge opp byggearbeidene i henhold til avtalt framdrift og godkjenningskrav.

Vi tar på oss oppfølging av det daglige arbeidet, samt administrasjon, sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.

I sum sikrer dette at framdriftsplanen blir fulgt opp og kvalitetsikrer byggeprosessen gjennom hele byggeforløpet.

Muring

Vi har vært så heldige å få med oss murermester Torodd Melbye på laget.  Torodd har over 30-års erfaring  som selvstendig murermester. Han legger det meste av fliser og skifer samt peismuring o.l.

Dette gjør til at vi kan levere det aller meste av mur og flisarbeider – både innvendig og utvendig – utført av profesjonell murer.

Rogne Bygg kan således også ta på seg oppdrag som peismuring, piperehabilitering, flislegging, skiferlegging etc etc.

Flislegging

Rogne Bygg kan dermed utføre alt av flislegging både inne og ute.

Vi følger våtromsnormen hvor dette i rom dette er påkrevd.
Vi er løsningsorienterte, noe som gir deg den beste løsningen.
Jobben blir utført nøyaktig og med høy kvalitet.

Vi i Rogne Bygg er

Kontakt Oss

Fyll ut skjemaet under for raskt og enkelt å komme i kontakt med oss.

FORNAVN *
ETTERNAVN *
E-POSTADRESSE *
TELEFON

EMNE

HVA KAN VI STÅ TIL TJENESTE MED?